برگزاری کارگاه آموزشی مبارزه با مواد مخدر

۱۴۰۲/۰۱/۲۹

روز سه شنبه مورخ 29 فروردین 1402 کارگاه آموزشی مبارزه با مواد مخدر با حضور جناب سرهنگ مصطفی بختیاری از کارشناسان مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی، دکتر شاهمرادی از اساتید رشته روانشناسی، رئیس، کارکنان، اساتید و دانشجویان مرکز آموزش عالی پلدختر و دانشگاه علمی کاربردی در ساختمان آموزشی مرکز آموزش عالی پلدختر برگزار شد.

در این کارگاه دکتر میرهاشمی رییس مرکز آموزش عالی پلدختر ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین در جلسه، هدف از برگزاری این کارگاه را کاهش آسیب های اجتماعی و پیشگیری از مصرف مواد مخدر و آموختن سبک زندگی سالم بیان کردند.

در ادامه جناب سرهنگ بختیاری و جناب آقای دکتر شاهمرادی شرکت کنندگان این کارگاه را با انواع مواد مخدر، مضرات و عوارض مصرف این مواد، راه های پیشگیری از اعتیاد و مهارت‌های زندگی سالم آشنا کردند.

۱۴۰۲/۰۱/۲۹ - ۰۸:۳۵