سخنرانی آقای مرتضی طهماسبی دانشجوی مرکز آموزش عالی پلدختر پیش از خطبه های نماز جمعه شهرستان پلدختر

۱۴۰۲/۰۹/۱۹

روز جمعه مورخ 17 آذر ماه 1402 آقای مرتضی طهماسبی از دانشجویان مرکز آموزش عالی پلدختر به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه از طرف ستاد برگزاری نماز جمعه انتخاب شدند.

گزیده ای از سخنرانی آقای مرتضی طهماسبی نماینده دانشجویان شهرستان پلدختر به مناسبت روز دانشجو:

روزی که گذشت روز دانشجو بود و همه می دانیم که سرنوشت یک کشور و یک ملت و یک نظام بعد از توده های مردم ، در دست طبقه تحصیل کرده است.
دانشگاه ها  از جمله مهمترین و حساس ترین مراکزی هستند که نقش عمده در استقلال و یا وابستگی کشور دارند، چرا که اکثر مدیران جامعه از بین فارغ التحصیلان دانشگاه ها و مراکز تعلیم و تربیت انتخاب می شوند.
ما باید به جوانان اعتماد کنیم و می شود که از قشر فرهیخته و متدین دانشجو برای تربیت نسل آینده این کشور استفاده کرد.
باید به جوانان بها داد تا از نظرات نو بهره مند شویم و در واقع به سمت پیشرفت حرکت کنیم.
دانشجو روح بیدار و منتقد جامعه است؛ دانشجو نسبت به مسائل اطراف خود بی تفاوت نیست.
 ناراستی ها و بی عدالتی ها را با بیانی رسا و محترمانه و قلم نجیب و متعهد خود مطرح می کند و تا رسیدن به نتیجه مطلوب با نگاه نافذ و ناقد و دقیق خود، امور را دنبال می کند.
و در آخر  ما دانشجو ها همواره در مسیر پیشرفت و تعالی این کشور گام خواهیم گذاشت.

۱۴۰۲/۰۹/۱۹ - ۰۹:۱۲