درگذشت یاور علمی مرکز آموزش عالی پلدختر/ پیام تسلیت

۱۴۰۲/۱۲/۲۳

کیانوش جودکی، یاور علمی مرکز آموزش عالی پلدختر، به علت بیماری دار فانی را وداع گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، زنده‎یاد کیانوش جودکی، فرزند جانبار سرافراز اسلام، زنده‌یاد حاج غلامرضا جودکی، به دیدار حق شتافت.

در همین رابطه، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان با صدور پیام مشترکی، درگذشت یاور علمی مرکز آموزش عالی پلدختر که از مراکز آموزشی وابسته به دانشگاه لرستان است را تسلیت گفتند.

متن پیام به این شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت یاور علمی عضو خانواده ایثارگران مرکز آموزش عالی پلدختر، مرحوم کیانوش جودکی باعث تأسف و تأثر فراوان شد.

این ضایعه حزن‌انگیز را به خانواده محترم ایشان و دانشگاهیان دانشگاه لرستان به ویژه همکاران گرامی مرکز آموزش عالی پلدختر تسلیت می‌گوییم.

از خداوند متعال برای آن مرحوم، آمرزش و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم.

photo_2024-03-12_22-44-02 (2)

۱۴۰۲/۱۲/۲۳ - ۰۹:۵۲