جلسه جامعه دانشگاهیان با نماینده محترم شهرستان پلدختر

۱۴۰۳/۰۷/۱۵

صبح روز شنبه مورخ 14 مهر ماه 1403 در دفتر ریاست مرکز آموزش عالی پلدختر جلسه‌ای با حضور روئسای دانشگاه‌ها با آقای حمیدرضا کاظمی نماینده محترم شهرستان پلدختر برگزار شد.

در این جلسه بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، روئسای دانشگاه‌های دولتی (مرکز آموزش عالی پلدختر)، آزاد، پیام نور، علمی کاربردی و پرستاری گزارشی از وضع موجود دانشگاه‌ها شامل تعداد اساتید، دانشجویان، کارکنان و ... و همچنین مسائل و مشکلات حوزه دانشگاهی خود را بیان کردند.

در ادامه آقای کاظمی نماینده محترم شهرستان، ضمن استقبال از برگزاری چنین جلساتی، تاکید بر حضور فعال جامعه دانشگاهی در ارائه راهکار و پیشنهاد برای حل مسائلی که شهرستان با آن روبه رو است، داشتند؛ همچنین پتانسیل‌های موجود در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، شیلات، معادن نفت، گاز، گچ، آهک و ... را بیان کردند و از جامعه دانشگاهیان خواستند که در جهت معرفی این پتانسیل‌ها اقدام کنند و برای رفع مشکلات در این حوزه‌ها تحقیقات و پژوهش‌های لازم صورت گیرد و در پایان فرمودند که تمام تلاش خود را برای ارتقا سطح دانشگاهیان خواهند داشت.

۱۴۰۳/۰۷/۱۵ - ۰۹:۴۴