نشست جبهه علمی فرهنگی با موضوع جهاد تبیین و دستاورد های انقلاب اسلامی و انتخابات

۱۴۰۲/۱۱/۲۱

روز چهارشنبه مورخ 18 بهمن ماه 1402همزمان با گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور رئیس و کارکنان مرکز آموزش عالی پلدختر، نشست جبهه علمی فرهنگی بسیج اساتید با موضوع جهاد تبیین و دستاوردهای انقلاب اسلامی و انتخابات با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید محسن موسوی امام جمعه محترم و جمعی از مسئولین شهرستان و روئسای دانشگاه‌ها، اساتید، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه پیام نور برگزار شد.

در این نشست امام جمعه محترم شهرستان با گرامیداشت دهه فجر خواستار جهاد تبیین و بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در عمر 45 ساله نظام‌ مقدس جمهوری اسلامی شد و بیان کردند که به برکت نظام اسلامی و همت جوانان برومند در بسیاری از زمینه‌ها مقام برتر در سطح جهان را داریم.

در ادامه ایشان انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را مهم و سرنوشت ساز دانسته و خواستار حضور حداکثری و ایجاد میزهای تخصصی جهاد تبیین توسط دانشگاهیان جهت لبیک به ندای رهبری شدند.

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۰۹:۰۶