ارائه برنامه دوماهه انجمن علمی کامپیوتر به ریاست مرکز آموزش عالی پلدختر

۱۳۹۳/۰۷/۳۰
روز دوشنبه 28/7/93 اعضای انجمن علمی کامپیوتر مرکز آموزش عالی پلدختر در جلسه که در دفتر ریاست مرکز آموزش عالی پلدختر برگزار شد برنامه ‌های این انجمن را در طول دو ماه آینده به ریاست مرکز ارائه کردند.در این جلسه دانشجویان عضو انجمن علاوه بر تشریح برنامه خود در طول ترم جاری،پیشنهاداتی برای بهبود عملکرد انجمن‌های علمی و افزایش کیفیت آموزش در این مرکز بیان کردند.دکتر میرنصوری ریاست مرکز نیز ضمن شنیدن صحبت‌های دانشجویان،راهکارها و راهنمایی‌هایی برای بهتر برگزار شدن برنامه‌های این انجمن به دانشجویان ارائه کرند. اهم برنامه‌های انجمن علمی کامپیوتر: -برگزاری کلاس‌های فوق برنامه(A+ سخت افزار،زبان انگلیسی) -برگزاری اردوهای علمی(الکامپ،تلکام) -درخواست تجهیز کارگاه کامپیوتر -برگزاری مسابقات علمی(بازی‌های رایانه‌ای،نجات تخم مرغ)

۱۳۹۳/۰۷/۳۰ - ۰۰:۰۰