جلسه انجمن علمی با ریاست مرکز آموزش عالی پلدختر

۱۳۹۳/۰۸/۰۴
روز دوشنبه 3 آبان ماه 1393 نمایندگان انجمن‌های علمی رشته‌های‌ کامپیوتر،کشاورزی و روانشناسی در دفتر ریاست مرکز آموزش عالی پلدختر با ریاست این مرکز دیدار کردند.در این دیدار آقای دکتر میرنصوری ضمن تأکید بر فعالسازی انجمن‌های علمی و استفاده از دانشجویان کارآمد و صاحب سبک در عرصه‌های علمی و فرهنگی اضافه کردند که این انجمن‌ها با ید از افرادی استفاده کنند که قدرت طراحی و ابتکار داشته باشند.ریاست مرکز آموزش عالی در ادامه اشاره کردند که ضعف‌های درسی را می‌توان شناسایی کرده و از طریق انجمن‌های علمی تا حدی پرنمود واین انجمن‌ها باید برنامه وکارهایی را طراحی کنند که برای دانشجویان بار علمی داشته باشد.دکتر میرنصوری همچنین تأکید کردند که اوقات فراغت دانشجویان باید با فعالیت‌های علمی و هنری،فرهنگی،ورزشی پر شود و مرکز از فعالیت‌ انجمن‌های علمی ، پویایی و نشاط و تحرکات علمی دانشجویان استقبال می‌کند . نمایندگان انجمن‌ها نیز به لزوم تشویق دانشجویان در فعالیت‌های دانشجویی و گزارش دهی مستمر و الزامی کردن فعالیت اعضای به عنوان راهکارهایی برای فعالتر شدن انجمن‌های علمی اشاره کردند. در پایان جلسه مقرر شد که انجمن‌های علمی برنامه‌های آتی خود را طی چند روز آینده به ریاست مرکز ارائه دهند.

۱۳۹۳/۰۸/۰۴ - ۰۰:۰۰