دیدار دانشجویان اهل سنت مرکز آموزش عالی پلدختر با دکتر میرنصوری ریاست مرکز

۱۳۹۳/۰۸/۰۶
بعد از ظهر روز دوشنبه 5آبان ماه 1393 دانشجویان اهل سنت مرکز آموزش عالی پلدختر با ریاست این مرکز دیدار کردند.در این جلسه که به منظور آشنایی با مسائل و مشکلات اقلیت‌های مذهبی مرکز و برطرف کردن این مشکلات برگزار شد دکتر میرنصوری با اشاره به مسائل قومیتی افزود:مسائل قومیتی و مذهبی مسائل حساس و مهمی است و کسانی هم حساسیت درست کرده‌اند،اسلام به برتری قومیتی و مذهبی اشاره نکرده است و کسی را بر بقیه برتری نداده است. وی در ادامه اضهار کرد:ما احترام خاصی برای اهل سنت قائل هستیم ،همه ما مسلمانیم و در قبال مسلمانان وظیفه داریم و بین فرائق اسلامی تفاوتی وجود ندارد.وی همچنین به فعالیت‌های گروه داعش اشاره کرده و افزودند:گروه داعش آبروی اسلام را می‌برد و هدف آن خراب کردن اسلام است و ما نباید اجازه دهیم بین ما اختلاف و تفکیک ایجاد کنند. در این دیدار دانشجویان اهل سنت نیز خواستار استفاده بیشتر از اقلیت‌های مذهبی در فعالیت‌های دانشجویی و اختصاص مکانی برای انجام فعالیت‌های مربوط به آنها و ایجاد کارگاه آموزش زبان کردی در مرکز شدند. در پایان جلسه دکتر میرنصوری ضمن اظهار خرسندی از برگزاری این جلسه پیشنهاد کردند که یک نفر از دانشجویان اهل سنت به عضویت شورای تعامل مرکز درآید.

۱۳۹۳/۰۸/۰۶ - ۰۰:۰۰