بازدید دکتر عزیزی ریاست دانشگاه لرستان از مرکز آموزش عالی پلدختر

۱۳۹۳/۰۸/۲۰
روز دوشنبه 19 آبان ماه دکتر عزیزی با حضور در مرکز آموزش عالی پلدختر از نزدیک از این مرکز آموزشی دیدن کردند. در این بازدید که با همراهی دکتر رشیدیان معاونت آموزشی دانشگاه لرستان انجام گرفت دکتر عزیزی در جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان این مرکز حضور یافتند. ابتدای جلسه دکتر میرنصوری ضمن عرض خیر مقدم به دکتر عزیزی و دکتر رشیدیان گزارشی از عملکرد بخش های مختلف مرکز از ابتدای مهر تاکنون ارائه کردند. بعد از صحبت های دکتر میرنصوری، دکتر عزیزی ضمن عرض تسلیت ایام محرم و شهادت حضرت امام حسین (ع) به راه اندازی مراکز اقماری در دوره های پیش اشاره کرده و اضافه کردند که علی‌رغم مسائل و مشکلاتی که وجود دارد باید تلاش کنیم و در رفع مشکلات بکوشیم زیرا دانشگاه محور توسعه است، دانشگاه محلی مقدس است و در احادیث و فرامین ائمه و مقام معظم رهبری هم کسب علم و تحقیق و تدبیر و آموزش عبادت است. در ادامه دکتر عزیزی اضافه کردند لازم است دانشجویان به بعد معنوی هم توجه داشته باشند به عبارتی تعالی شخص هم در بعد معنوی و هم در بعد علمی، یعنی هم تخصص و هم تعهد در کنار هم باشد. دکتر عزیزی با اشاره به حضور دانشجویان از استان های مختلف کشور افزودند که این یک پتانسیل بزرگ و تبادل فرهنگ است و باعث رشد و توسعه فرهنگ منطقه می‌شود. همچنین دکتر عزیزی دانشجویان را به توجه بیشتر به مسائل علمی توصیه کرده و فراهم کردن حداقل های لازم را در این زمینه نیز از وظیفه مسئولین دانشگاه دانستند. بعد از صحبت های دکتر عزیزی دانشجویان مسائل و مشکلات خود را مطرح کرده و دکتر عزیزی و دکتر رشیدیان به بیان توضیحات خود درباره مسائل مطرح شده پرداختند. همچنین ریاست دانشگاه لرستان در ارتباط با کمیت و کیفیت غذا و وضعیت خوابگاه‌های این مرکز دستور بررسی دادند و در پایان جلسه از دانشجویان برتر این مرکز توسط دکتر عزیزی تقدیر شد. دیدار با کارکنان و دانشجویان فعال فرهنگی مرکز آموزش عالی پلدختر آخرین بخش این بازدید یک روزه از این مرکز بود.

۱۳۹۳/۰۸/۲۰ - ۰۰:۰۰