برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر

۱۳۹۳/۰۸/۲۵
روز شنبه 24 آبان ماه کرسی آزاداندیشی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر در مرکز آموزش عالی پلدختر برگزار گردید. در این برنامه که با حضور حجت الاسلام حسینی ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه‌های استان و دکتر میرنصوری ریاست مرکز آموزش عالی پلدختر و دانشجویانی از دانشگاه‌های مختلف پلدختر برگزار گردید ابتدا دکتر میر نصوری با عرض خیرمقدم به حجت الاسلام حسینی انتصاب ایشان را به ریاست نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه‌های استان را تبریک گفت. در ادمه حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه دانشجو موذن جامعه است اگر دانشجو خواب بماند، جامعه خواب می ماند، دانشجویان را زبان گویای جامعه دانستند و د رمورد کرسی‌های آزاد اندیشی اضافه کردند که دانشجویان باید با مراعات جو علمی دانشگاه و احترام، انتقادات نسبت به نظام و مسئولین را مطرح کرده و در مورد موضوع بحث اظهار نظر کنند. پس از سخنان داور جلسه دانشجویان سخنان و نظرات خود را در باره این موضوع بیان کردند. سپس حجت الاسلام حسینی در جمع بندی جلسه برای شیوه‌های امر به معروف و نهی از منکر مصادیقی از این کار را در صدر اسلام بیان کردندو افزودند نهی از منکر و مسئولیت نسبت به جامعه ابعاد مختلفی دارد، فقط گفتن زبانی نیست و در ادارات و مشاغل نیز باید نهادینه شود و به معنی هرج و مرج نیست و به بهانه امر به معروف و نهی از منکر نباید در جامعه هرج و مرج درست کنیم. و در پایان حجت الاسلام حسینی برگزاری کرسی آزاد اندیشی شیوه‌های امر به معروف و نهی از منکر را خوب توصیف نمودند.

۱۳۹۳/۰۸/۲۵ - ۰۰:۰۰