دیدار ریاست و دانشجویان مرکز آموزش عالی پلدختر با خانواده شهید گلشن

۱۳۹۳/۰۸/۲۸
به منظور پاسداشت مقام شهدا مرکز آموزش عالی پلدختر در نظر دارد در اوایل آذرماه کنگره بزرگداشت شهدای دانشجوی شهرستان را برگزار نماید، به همین منظور و همچنین جهت تجلیل از خانواده شهید گلشن و همکاری ایشان در برگزاری این مراسم بزرگداشت عصر روز دوشنبه 26 آبان دکتر میرنصوری ریاست مرکز آموزش عالی پلدختر و جمعی از دانشجویان این مرکز با خانواده شهید محمد گلشن، از شهدای دانشجوی شهرستان، دیدار کردند. در این دیدار دکتر میرنصوری خاطرنشان کردند که آرامشی که ما داریم مدیون شهدا هستیم و اگر آرامش نداشته باشیم، هیچ نداریم ولی دراین شهرستان آنچنان که شایسته است قدر شهدا را ندانسته‌ایم. در این دیدارخانواده شهید گلشن نیز ضمن تشکر از دکترمیرنصوری و دانشجویان مرکز برای ادامه راه شهدا در این زمان دانشجویان را توصیه تحصیل علم و درس خواندن نمودند.

۱۳۹۳/۰۸/۲۸ - ۰۰:۰۰