محفل انس با قرآن مرکز آموزش عالی پلدختر

۱۳۹۳/۰۸/۲۸
به منظور ترویج فرهنگ قرآنی روز دوشنبه 26 آبان 1393 محفل انس با قرآن با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه لرستان و به میزبانی مرکز آموزش عالی پلدختر در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان برگزار شد.در این محفل نورانی که جناب آقای مهندس ترابی‌نژاد فرماندار شهرستان پلدختر نیز حضور داشت ابتدا دکتر میرنصوری رئیس مرکز آموزش عالی پلدختر ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان جلسه اضافه کردند که اهمیت و ارزش قرآن فقط نباید برای مواقع سختی و مشکلات باشد و ما باید فرهنگ قرآنی را ترویج کنیم.سپس آقای ترابی نژاد فرماندار پلدختر اظهار کردند که ما باید خود را به اجرای دستورات قرآن مجهز کرده و تا جایی که امکان دارد باید در تلاوت و به کارگیری دستورات قرآن در زندگی تلاش کنیم و اگر اینگونه باشد دانشجویان وقتی که زندگی آنها رنگ و بوی قرآنی بگیرد در زندگی خود و در پیاده کردن تجربیات خود موفق می‌شوند. در ادامه آقای پارسایی از دانشجویان مرکز آیاتی از سوره مبارکه صافات را تلاوت کرد و پس از تلاوت آقای پارسایی، آقای پاپی از قاریان ممتاز استان آیاتی از سوره مبارکه احزاب و زلزال را تلاوت کردند در آخر مجلس نیز استاد گوشه‌ای سوره مزمل را تلاوت نمودند.

۱۳۹۳/۰۸/۲۸ - ۰۰:۰۰