دیدار دکتر میرنصوری و دانشجویان مرکز آموزش آموزش عالی پلدختر با خانواده شهید حاتمی و شهید جودکی

۱۳۹۳/۰۹/۰۴
عصر روز دوشنبه 3 آذر دکتر میرنصوری و جمعی از دانشجویان مرکز آموزش عالی پلدختر با حضور در منزل خانواده‌های شهید حاتمی و شهید جودکی با اعضا خانواده‌های این دو شهید بزرگوار دیدار کردند. در این دیدارها دکتر میرنصوری با اشاره به برگزاری کنگره بزرگداشت شهدای دانشجوی شهرستان به میزبانی مرکز آموزش عالی پلدختر در هفته آینده تصریح کرد که تاکنون کاری که در خور و شایسته مقام شهدا باشد در شهرستان صورت نگرفته است. وی همچنین اضافه کرد یکی از دلایل کمتر شناخته شدن شهدای شهرستان همرزمان و خانواده خود این بزرگواران می‌باشد و بر لزوم همکاری بیشتر خانواده شهدا برای شناساندن شخصیت آنان تأکید کردند. ضمناً کنگره بزرگداشت شهدای دانشجوی شهرستان روز شنبه 8 آذرماه 93 در تالار اداره ارشاد برگزار خواهد شد.

۱۳۹۳/۰۹/۰۴ - ۰۰:۰۰