اولین یادواره شهدای دانشجوی شهرستان پلدختر

۱۳۹۳/۰۹/۱۰
اولین یادواره شهدای دانشجوی شهرستان پلدختر به میزبانی مرکز آموزش عالی پلدختر به همت بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی پلدختر شنبه 8 آذر ماه برگزار گردید. در ابتدای این یادواره که با حضور مسئولین اداری شهرستان برگزار گردید، دکتر میرنصوری به اهداف برگزاری این یادواره اشاره کردند و یاد آور شدند که مملکت ما هرچه دارد از شهیدان دارد و امنیت کشور ما مدیون خون این عزیزان است و کشور ما در سایه ایثارگری‌های این شهیدان و در سایه مدیریت خوب رهبری، یک کشور بزرگ و قدرتمند و صاحب کرسی در دنیاست. یادواره شهدای دانشجو و یاد وخاطره دانشجویان عزیز شهید و همه شهدا می‌تواند وضعیت دانشگاه‌ها را تحت تأثیر قرار دهد. همچنین دکتر میرنصوری تجلیل از شهیدان و خانواده‌های ایشان را از اهداف این بزرگداشت دانستند. سپس حجت الاسلام فاضلی معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه لرستان با اشاره به حدیثی از رسول اکرم اضافه کردند که نعمت امنیت از نعمت سلامتی بالاتر است، نعمتی که در نظام جمهوری اسلامی حس می‌کنیم و ما باید در تمام مراحل باور کنیم که نظام ما امنیت دارد و اینکه شهدا ما افتخار آفریدند و باور کنیم در دنیای امروز قهرمانان اصلی ما شهدا هستند.همچنین ایشان خاطر نشان کردند که هیجانات جوانی گاهی اوقات برعقل انسان غلبه می‌کند و شهدا هم این هیجانات را داشتند اما آنها این هیجانات را مدیریت کردند. همچنین در ادامه افزود هر کدام از ما می‌توانیم تحول ایجاد کنیم و اگر از خود شروع کنیم می‌توانیم دنیا را تحت تأثیر قرار دهیم همان کاری که شهدا ما کردند و ما نباید در معرفی آنها کوتاهی کنیم به دنیا ثابت کنیم که قهرمانان واقعی کسانی هستند که برای ما افتخار آفریدند. ادامه برنامه با مداحی آقای سهرابی و شعرخوانی آقای اکبری شهردار پلدختر در مورد دفاع مقدس و شهیدان همراه بود سپس خانواده و همرزمان شهیدان دانشجو خاطراتی از ایشان نقل کردند و در پایان مراسم با اهدا لوح تقدیر از خانواده‌های این بزرگواران تجلیل به عمل آمد.

۱۳۹۳/۰۹/۱۰ - ۰۰:۰۰