بازدید مسئولین تغذیه و خوابگاههای دانشگاه لرستان از سلف سرویس و خوابگاههای مرکز

۱۳۹۳/۰۹/۱۱
صبح روز دوشنبه 10 آذر ماه آقای قربانی مسئول تغذیه و آقای والی زاده مسئول خوابگاههای دانشگاه لرستان با حضور در مرکز آموزش عالی پلدختر از خوابگاهها و محل توزیع غذای دانشجویان این مرکز بازدید نمودند. پس از این بازدید سرزده طی جلسه ای با حضور پیمانکار غذا در مورد رعایت برنامه غذایی دانشگاه و استفاده از ظروف از پیش تعیین شده بوسیله دانشگاه و رعایت بهداشت توسط پرسنل و طبخ و توزیع غذا و استفاده از لباس ( روپوش، کلاه و دستکش ) و همچنین در مورد نحوه برخورد پرسنل پیمانکار غذا و همچنین در مورد کمیت و کیفیت غذا تذکراتی به پیمانکار غذا داده شد، سپس در جلسه ای با حضور مسئولین خوابگاهها نکاتی در مورد رعایت نظافت و امنیت خوابگاه و کنترل ورود و خروج دانشجویان، تامین امکانات خوابگاه ( یخچال ، کمد ، اجاق گاز و ... ) ودر نظر گرفتن سرپرست خوابگاه بصورت تمام وقت و همچنین در نظر گرفتن سالن مطالعه و نماز خانه را به آنها یادآور شدند و همچنین در این جلسات تاکید شد که در صورت رعایت نشدن موارد مذکور از طریق مجاری قانونی برخورد لازم بعمل خواهد آمد.

۱۳۹۳/۰۹/۱۱ - ۰۰:۰۰