قابل توجه دانشجویان و اساتید محترم: راه اندازی تالار گفتگوی کارآفرینی به نشانی karafarini.mcls.gov.ir

به منظور هم افزایی و همگرایی در عرصه تصمیم گیری و برنامه ریزی مناسب در زمینه های اشتغال و کارآفرینی از طریق مشارکت، هم اندیشی، بحث و گفتمان علمی، معاونت محترم توسعه کارآفرینی و اشتغال اقدام به راه اندازی تالار گفتگوی کارآفرینی و اشتغال در سایت معاونت به آدرس karafarini.mcls.gov.ir نموده است. این تالار فرصت مناسبی برای همفکری، تعامل اندیشه ها و تفکرات و بهره مندی از نظرات و پیشنهادات صاحب نظران، فرهیختگان، اندیشمندان و مدیران باتجربه و خلاق در حوزه های اشتغال و کارآفرینی در سراسر کشور می باشد. همچنین امکان مشارکت پویا و عالمانه کلیه کاربران اعم از اساتید دانشگاهی، کارفرمایان، کارآفرینان، دانشجویان، جویندگان کار، واحدهای تابعه وزارت متبوع و ... بر روی وب گاه معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال فراهم خواهد بود. به این منظور معاونت محترم توسعه کارآفرینی و اشتغال از کلیه همکاران به ویژه روسای ادارات شهرستانها و صاحبنظران حوزه های مرتبط دعوت به عمل آورده که با مشارکت و همکاری خویش دستاوردهای این تالار گفتگو و اندیشه را پربارتر سازند.

۱۳۹۳/۰۹/۱۵ - ۰۰:۰۰