بزرگداشت روز دانشجو در مرکز آموزش عالی پلدختر

مراسم بزرگداشت روز دانشجو یکشنبه 16 آذرماه توسط مرکز آموزش عالی پلدختر برگزار گردید. این مراسم که در حضور آقای ترابی‌نژاد فرماندار پلدختر و دکتر رحیمی نسب برگزار شد پس از عرض خیر مقدم دکتر میرنصوری ریاست مرکز به مهمانان و دانشجویان، آقای ترابی‌نژاد به پیشرفت‌های کشور در زمینه‌های اقتصادی و سیاسی و همچنین خدمات ارائه شده در دولت جدید اشاره کردند سپس در مورد نقش دانشجویان در جامعه گفت:دانشجویان کسانی هستند که دغدغه پیشرفت ایران و خانواده‌های خود را دارند و آنها کسانی هستند که دغدغه مبارزه با استکبار را دارندو در طول تاریخ ،در قبل از انقلاب و در طول جنگ تحمیلی ،در جریان مبارزه با استکبار و تسخیر لانه جاسوسی و آگاهی بخشی به جامعه پیشتاز بوده‌اند. در ادامه دکتر رحیمی نسب خطاب به دانشجویان گفت:شما که پرچم دار و نیروی محرکه جامعه هستید باید با تدبیر و استعانت از خدای متعال راهی را بروید که شهدای دانشجوی 1332 رفتند تا این مملکت بتواند به طور مطلوب به بقای خود ادامه دهد و ما بتوانیم دین خود را به این مملکت ادا کنیم. اگر شما درست هدفگذاری کنید و درست برنامه ریزی کنید قطعاً این وظیفه‌ای را که برعهده دارید به طور ایده‌آل عمل خواهید کرد. ادامه مراسم با اجرای تئاتر دانشجویان مرکز و پخش قسمتی از فیلم نیمه پر ساخته شده توسط دانشجویان و اجرای گروه موسیقی زاگرس همراه بود . اهدا جوایز و تقدیر از نفرات برتر مسابقات علمی،فرهنگی و ورزشی و فعالان فرهنگی پایان بخش برنامه بود.

۱۳۹۳/۰۹/۱۷ - ۰۰:۰۰