جلسه تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی شهرستان پلدختر

۱۳۹۴/۰۸/۱۲
در جلسه ای که روز دوشنبه 11/8/94 در مرکز آموزش عالی پلدختر برگزار شد مسئول جدید بسیج دانشجویی شهرستان معرفی گردید. در این جلسه که با حضور رییس و کارکنان مرکز، حاج آقا برامکی مسئول بسیج دانشجویی استان، معاونت انسانی سپاه ناحیه پلدختر، رؤسا و نمایندگان دانشگاههای شهرستان و جمعی از دانشجویان بسیج شهرستان حضور داشتند ضمن تقدیر و تشکر از زحمات آقای براتی مسئول سابق بسیج دانشجویی شهرستان، محسن معصوم زاده مسئول بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی به جای ایشان انتخاب شدند. در این مراسم ابتدا دکتر میرنصوری ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه، به بیان عملکرد واحد بسیج دانشجویی مرکز و فعالیت های این واحد از ابتدای تاسیس مرکز پرداختند سپس آقای برامکی و جناب سرهنگ گنجی معاونت انسانی سپاه ناحیه به بیان وتبیین اهداف بسیج دانشجویی پرداختند.

۱۳۹۴/۰۸/۱۲ - ۰۰:۰۰