برگزاری دومین یادواره شهدای دانشجوی شهرستان پلدختر

۱۳۹۴/۰۹/۱۵
در آستانه 16 آذر،دومین یادواره شهدای دانشجوی شهرستان پلدختر در سالن اجتماعات اداره ارشاد شهرستان برگزار گردید. در این یادواره که به همت بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی پلدختر برگز ار شد دانشجویان ، خانواده های شهدای دانشجوی شهرستان ، روسای ادارات شهرستان، امام جمعه و فرماندار شهرستان و کارکنان مرکزآموزش عالی پلدختر حضور داشتند. مهمان ویژه این مراسم آقای ناصر حسینی پور آزاده و جانباز دوران جنگ و نویسنده کتاب " پایی که جا ماند" بودند که با بیان خاطرات متفاوتی از زندان های رژیم بعثی در دوران جنگ ، حال و هوای عجیبی را به این مراسم خاص داده بودند. قبل از سخنرانی ایشان، امام جمعه و فرماندار شهرستان پلدختر ضمن تقدیر و تشکراز بانیان این مراسم و حضور شخصیت برجسته آزاده ی سرافراز ناصر حسینی پور در این شهرستان، به بیان مطالبی در مورد لزوم برپایی این گونه مراسمات جهت زنده نگه داشتن یاد و خاطره دلاورمردان این سرزمین پرداختند. در پایان خانواده های سه شهید دانشجوی شهرستان، شهید گلشن، شهید جودکی و شهید حاتمی مورد تکریم قرار گرفتند.

۱۳۹۴/۰۹/۱۵ - ۰۰:۰۰