آگهی پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه لرستان سالتحصیلی 96-1395

دانشگاه لرستان در نظر دارد در اجرای آیین نامه ارایه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره های تحصیلی بالاتر و طبق آیین نامه و ابلاغیه های مرتبط وزارت علوم،تحقیقات و فناوری از بین دانشجویان و دانش آموختگان مشمول استعدادهای درخشان(10 درصد برتر) مقطع کارشناسی پیوسته دانشگاه های دولتی که حداکثر در مدت 8 نیمسال دانش آموخته می شوند در مقطع کارشناسی ارشد (به صورت بدون آزمون) اقدام به پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی 96- 95 در رشته/گرایش های نگاشته شده در جدول شماره (1) نماید. شرایط: • دانشجویان/ دانش آموختگان مقطع کارشناسی پیوسته استعداد درخشان که از لحاظ میانگین در مجموع هم-رشته و هم¬ورودی خود جزء ده درصد برتر می¬باشند ) ورودی نیمسال دوم 90 و 91 ( که طی 8 نیمسال تحصیلی دانش آموخته و یا تا تاریخ 31/6/95 دانش آموخته خواهند شد. • رتبه های اول تا پانزدهم مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور برای ورود به همان رشته. • دانشجویان نمونه کشوری. • رتبه های اول تا سوم نهایی جشنواره های بین المللی خوارزمی،جوان خوارزمی، رازی، فارابی در رشته مرتبط. • تذکر: پذیرش دانشجو/ دانش آموخته دانشگاه های پیام نور، غیرانتفاعی غیردولتی، آزاد اسلامی، علمی کاربردی و فرهنگیان و پردیس خودگران و بین الملل امکان پذیر نمی باشد مدارك لازم: 1. تکمیل فرم درخواست (فرم شماره1) 2. تکمیل فرم معرفی نامه(تایید وضعیت) (فرم شماره 2) 3. كارنامه كامل دانشجو(ریز نمرات) 4. گواهي سوابق علمی - پژوهشي (در صورت وجود) 5. تصویر صفحه اول شناسنامه و کارت ملی 6. رسید بانکی به مبلغ 000/400 ریال(40 هزار تومان) به حساب شماره 2709043822 بانک تجارت شعبه دانشگاه (27090) به نام حساب درآمدهای اختصاصی دانشگاه لرستان.

۱۳۹۵/۰۲/۲۵ - ۰۰:۰۰