جلسه توجیهی سرپرست مرکز با اساتید مدعو در سال تحصیلی جدید

۱۳۹۵/۰۷/۰۷
روز شنبه مورخ 95/7/3 جلسه توجیهی اساتید مدعو در مرکز آموزش عالی پلدختر برگزار شد. در این جلسه که بنا بر دعوت سرپرست مرکز جناب آقای دکتر موسوی انجام شد، ابتدا رییس مرکز ضمن معرفی اجمالی دانشگاه پلدختر و نحوه شکل گیری آن ، ضمن تقدیر از تلاشهای رییس قبلی مرکز جناب دکتر میرنصوری ، به بیان اهداف این جلسه در راستای کیفی بخشی به آموزش عالی در این مرکز پرداختند. حضور منظم اساتید و به تبع آن حضور مستمر دانشجویان در کلاس ها، افزایش مطالعه و به روز کردن مطالب و تطبیق آگاهی های علمی اساتید با نیازهای روز جامعه و مشارکت دادن دانشجو در مباحث علمی به عنوان مخاطب اصلی بحث از دیگر نکاتی بود که دکتر موسوی به تبیین آن پرداختند. در پایان صحبت های سرپرست مرکز، کلیه اساتید حاضر به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداخته و از کمبود بعضی امکانات آموزشی و رفاهی در دانشگاه انتقاد کردند که دکتر موسوی اطمینان داد تمام سعی و تلاش خود را در جهت بهبود وضعیت موجود انجام خواهد داد.

۱۳۹۵/۰۷/۰۷ - ۰۰:۰۰