برگزاری مراسم روز دانشجو با حضور کلیه دانشجویان دانشگاه های شهرستان

۱۳۹۵/۰۹/۱۶
به همت امور فرهنگی مرکز آموزش عالی پلدختر مراسم بزرگداشت روز دانشجو روز دوشنبه 15/9/95به طور مشترک بین کلیه دانشگاه های شهرستان پلدختر( پیام نور، آزاد اسلامی، غیرانتفاعی، علمی کاربردی و دانشکده پرستاری) به میزبانی مرکز آموزش عالی پلدختر و با حضور دانشجویان، کارکنان، اساتید و روسای دانشگاه ها و تنی چند از مسئولین شهرستان برگزار گردید. در این مراسم که در سالن فجر اداره ارشاد برگزار گردید و عده زیادی به خاطر کمبود فضا مجبور شدند بیرون از سالن بمانند، ابتدا پس از تلاوت قرآن و پخش سرود ملی، دکتر موسوی رییس مرکز ضمن خوش آمد گویی به کلیه مهمانان، به بیان فلسفه روز دانشجو و اهداف برگزاری این مراسم پرداختند. مراسم با سخنرانی دکتر میردریکوند رییس دانشگاه آزاد و حجت الاسلام سوری امام جمعه محترم شهرستان ادامه یافت. از مهمترین نکات سخنرانی امام جمعه شهرستان تاکید بر آرمان گرایی و مبارزه با نفس وجودی هر گونه ظلم و استکبار است که نباید در درون دانشجویان کمرنگ گردد. در ادامه مراسم از تعداد 75 نفر از دانشجویان برتر علمی، فرهنگی و ورزشی مرکز آموزش عالی پلدختر، دانشگاه غیرانتفاعی، پیام نور و دانشگاه آزاد با اهدا لوح و جوایزی تقدیر به عمل آمد. پخش کلیپ، مستند و مسابقه زنده از دیگر بخش های این مراسم بود.

۱۳۹۵/۰۹/۱۶ - ۰۰:۰۰