برگزاری جشن روز دانشجو با حضور کلیه دانشجویان دانشگاههای شهرستان پلدختر

۱۳۹۶/۰۹/۱۹
در تاریخ 1396/9/18 روز شنبه ساعت 10 مراسم گرامیداشتی به مناسبت روز دانشجو با حضور کلیه دانشجویان دانشگاههای شهرستان با برنامه های شاد و متنوع در سالن همایش اداره ارشاد اسلامی شهرستان پلدختر برگزار شد. در ابتدا آیاتی از کلام الله مجید توسط قاری محترم تلاوت شد و پس از آن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران پخش گردید و بعد از خوش آمد گویی توسط مجری، کلیپی در ارتباط با دلیل نامگذاری روز دانشجو پخش شد. سپس جناب آقای دکتر موسوی ریاست محترم مرکز آموزش عالی شهرستان پلدختر ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان و مسئولین محترم ادارات و روسای دانشگاههای شهرستان، روز دانشجو را به همه ی دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت گفتند و کلیپی در مورد معرفی دانشگاههای شهرستان که به همت مرکز آموزش عالی پلدختر تهیه شده بود پخش گردید. در ادامه از جناب آقای ملکشاهی معاون محترم فرمانداری شهرستان دعوت شد و ایشان روز دانشجو را به دانشجویان تبریک گفتند. بعد از آن شعر طنزی توسط آقای آرش آقایی دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی قرائت شد. سپس از حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا سوری امام جمعه محترم شهرستان دعوت بعمل آمد و ایشان بعد از تبریک روز دانشجو، سخنانی را در مورد ویژگی های یک دانشجوی نمونه ایراد فرمودند. بعد از سخنرانی امام جمعه محترم، موسیقی زنده توسط گروه موسیقی کر اجرا شد و بعد از آن تئاتر طنزی توسط گروه تئاتر «لو خنه» اجرا شد و در ادامه مسابقه ای از پیش طراحی شده با انتخاب چند نفر از دانشجویان حاضر در سالن برگزار شد و در پایان مراسم، جوایز نفرات برتر علمی و ورزشی دانشگاههای شهرستان به تعداد 111 نفر توسط مسئولین و روسای دانشگاهها اهدا شد.

۱۳۹۶/۰۹/۱۹ - ۰۰:۰۰