برگزاری نشست تخصصی چالش های اعتیاد در مرکز آموزش عالی پلدختر

با همکاری انجمن علمی روانشناسی مرکز آموزش عالی پلدختر و با حضور مسئولین شهرستانی و استانی نشست تخصصی چالش های اعتیاد در دانشگاه پلدختر برگزار گردید. در این نشست پس از قرائت قرآن ابتدا دکتر موسوی رییس مرکز آموزش عالی پلدختر ضمن تقدیر از حضور مسئولین و دانشجویان مرکز گفت دانشگاه پلدختر به عنوان پیشگام در راه مبارزه با بحث اعتیاد در شهرستان اقدام به برگزاری سلسله نشست های تخصصی در این زمینه نموده است و ابراز امیدواری کرد برگزاری اینگونه نشست ها گامی مهم در راستای سلامت جامعه باشد. سپس آقای بیرانوند دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ضمن ارائه آمارهایی در مورد شیوع اعتیاد در بین جامعه و بخصوص استان لرستان یادآور شد امروزه یکی از مهمترین مشکلاتی که جامعه و بخصوص جوانان را تهدید می کند بحث اعتیاد است که به عنوان یک عامل تخریبی از سوی دشمنان نظام دنبال می گردد به ویژه با ورود مواد مخدر صنعتی به دلیل سرعت گسترش و سهولت مصرف کار پیشگیری و مبارزه به مراتب پیچیده تر و سخت تر می باشد. وی همچنین اظهار داشت در همین راستا ستاد مبارزه با مواد مخدر استان، امسال بودجه هایی برای پیشگیری از گسترش اعتیاد به نهادهای ذیربط اختصاص داده شده است که دانشگاه لرستان نیز به سبب رسالت سنگینی که می تواند در این موضوع بر دوش بگیرد می تواند از این اعتبارات استفاده نماید. سرهنگ عبدالوند فرمانده انتظامی شهرستان پلدختر نیز بیان داشتند نیروی انتظامی به عنوان نیروی قهریه در نوک پیکان مبارزه با بحث گسترش مواد مخدر شناخته می شود که تاکنون در این راه هزاران شهید و جانباز را تقدیم انقلاب اسلامی نموده است. وی نیز تغییر نحوه مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی و سن پایین مصرف کنندگان با توجه گسترش باندهای توزیع مواد و سهولت در دسترس بودن مواد مخدر را از مهمترین چالش های نیروی انتظامی در بحث مبارزه با اعتیاد دانست. دکتر عبدالوند از دانشجویان روانشناسی مرکز خواست در این راستا از علم و دانش خود در جهت پیشگیری از مصرف مواد مخدر دربین جوانان بهره بگیرند و یاری گر سایر نهادهای دولتی و خصوصی ذیربط در بحث تضمین سلامت جامعه باشند. در ادامه خانم جودکی به عنوان کارشناس ارشد پیشگیری اداره بهزیستی شهرستان ضمن ارائه آمارهایی از اعتیاد در حوزه شهرستان ، میزان مصرف و اعتیاد را در بین شهرستان با توجه به استان خوب ارزیابی کردند و خاطرنشان کردند جهت نیل به وضعیت بهتر اداره بهزیستی شهرستان علاوه بر راهکارهای متفاوت پیشگیری و آموزش های لازم به خانواده ها ، در بحث مبارزه نیز اقدام به بازرسی مداوم از کمپ ترک اعتیاد می نماید. دکتر امرایی عضو هیئت علمی گروه روانشناسی دانشگاه پلدختر نیز پس از بیانات حضار در جلسه ضمن جمع بندی مسائل، گزارشی از آمارهای شیوع اعتیاد در جهان و کشور ما و پیشگیری از آن با راهکارهای علمی روز دنیا ارائه نمودند. وی همچنین ابراز امیدواری کردند دانشگاه پلدختر با ادامه نشست های تخصصی در این مورد رسالت خود را در جهت پیشگیری از اعتیاد در بین جوانان این شهر به خوبی انجام دهد. در پایان این نشست دانشجویان با طرح سوالات تخصصی خود در مورد مواد مخدر صنعتی و گسترش روز افزون آنها جلسه پرسش و پاسخ را ادامه دادند و مسئولین نیز به سوالات آنان پاسخ دادند.

۱۳۹۶/۱۲/۱۹ - ۰۰:۰۰