پیام تبریک ریاست مرکز به مناسبت روز 16 آذر، روز دانشجو

بسم الله الرحمن الرحیم

فرا رسیدن 16 آذر، روز دانشجو را به تمامی دانشجویان عزیز و جامعه دانشگاهی کشور تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

روز دانشجو روز پیشگامان و طلایه داران آرمان های بلند و مترقی ملت ایران اسلامی است که در همه عرصه های علمی، فرهنگی و سیاسی، نقاط روشن و قوت نظام جمهوری اسلامی بوده و از مهمترین اصول توسعه در جامعه به حساب می آیند.

جوانان انقلابی، ولایی و فرهیخته ای که ثابت کرده اند هرگز نسبت به سرنوشت و رخدادهای ایران عزیزشان، بی تفاوت نبوده و نمی باشند.

خون پاک و مطهر دانشجویان (شریعت رضوی، قندچی و بزرگ نیا) 16 آذر را در تقویم انقلاب اسلامی با نام روز دانشجو ماندگار کرد و موجب استحکام پایه های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گردید.

در پایان امیدوارم دانشجویان عزیز در عرصه های علمی، تحقیقاتی و پژوهشی و نیز در صحنه های سیاسی و اجتماعی کشور حضوری قدرتمند و قانونمند داشته و دنباله رو راه شهدای دانشجو باشند.

والسلام

۱۳۹۸/۰۹/۱۷ - ۰۰:۰۰