پيام تسليت رئيس مرکز آموزش عالي پلدختر(دانشگاه دولتي) به مناسبت ارتحال امام خميني (ره) و قيام 15 خرداد

ماتم در عزاي والا مردي که در سايه مردانگي و تدبيرش، هويت پنهان خويش را باز يافتيم. خرداد، ماه اندوه است. اندوه فراق مرزبان حماسه و ايثار، مردي که ستايش تمام عصرها و نسل ها را در پيشگاه خويش برانگيخته است. خرداد ماه اشک و آه است.

آري، او مرد تنهاي صحنه هاي آتش و خون، پاک مردي از بيشه عدالت و ايمان و آزاد مردي بي مانند در جهان معاصر بود که آزاد مردان عالم از شميم نفس هاي گرمش، به زندگي سلام گفتند.

قيام خونين 15 خرداد 1342، برگ زرين از تاريخ مقاومت و ايثار مردمان اين مرزوبوم را ورق زد و اين روز با نام آن مرد عرصه حماسه و عرفان، حضرت امام خميني (ره) بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران، عجين و سفر ملکوتي ايشان با اين قيام خونين مقارن شد.

اينجانب ضمن گراميداشت ياد و خاطره معمار کبير و بنيانگذار انقلاب اسلامي ايران حضرت امام خميني (ره)، سالگرد رحلت جانگداز ايشان و شهداي والا مقام 15 خرداد را به خانواده بزرگ دانشگاهيان و دانشجويان و عموم مردم سرزمين کشورم ايران تسليت عرض نموه و توفيق همگان را از درگاه ايزد منان مسئلت مي نمايم.

شهرام ملکي رئيس مرکز آموزش عالي پلدختر (دانشگاه دولتي)

۱۳۹۹/۰۳/۱۴ - ۰۰:۰۰