شروع كلاسهاي آموزشي دانشجويان مقطع كارشناسي

كليه كلاسهاي آموزشي دانشجويان مقطع كارشناسي از ساعت 8 صبح روز يك شنبه مورخ 1399/08/25 آغاز مي شود.

انتخاب واحدهاي درسي كليه دانشجويان جديدالورود در نيمسال اول توسط كارشناس گروه آموزشي انجام شده و در موارد معدودی در حال انجام است. دانشجويان مي توانند پس از ورود به سامانه جامع دانشگاهي گلستان و تكميل فرم " تكميل و تأييد اطلاعات شخصي دانشجو" از مسير زير از برنامه هفتگي خود مطلع شوند:

آموزش ____>> برنامه هفتگي و امتحان ____>>برنامه هفتگي دانشجو____>> مشاهده گزارش( گزارش 78)

سپس جهت ورود به كلاسهاي آموزش مجازي مطابق برنامه هفتگي وارد سامانه يادگيري الكترونيكي دانشگاه به آدرس http://lu.viannacloud.ir   شوند.

شناسه كاربري و رمز عبور( سامانه جامع دانشگاهي گلستان + سامانه يادگيري الكترونيكي دانشگاه)

شناسه كاربري: شماره دانشجويي

رمز عبور: كد ملــــي

در صورت داشتن هرگونه مشكل با آموزش دانشكده مربوطه تماس بگيريد.

دانشجویان و استادان گرامی اگر نتوانستند به سامانه برگزاری کلاسها ورود کنند لازم است با کارشناس آموزش دانشکده خود تماس گرفته تا پسوردشان را ریست کنند. کارشناسان آموزش دانشکده ها موظفند در ساعات برگزاری کلاسها پاسخگوی مشکلات دانشجویان باشند.

مسئول آموزش مرکز آموزش عالی پلدختر:خانم کریمی

09168703171

از دانشجویان عزیز تقاضا دارد صرفا در ساعات برگزاری کلاس و صرفا در خصوص سامانه مجازی کلاسها با شماره همراه همکاران تماس حاصل نمایند.

۱۳۹۹/۰۸/۲۵ - ۰۰:۰۰