دعوت از محمد احمدي دانشجوي رشته‌ی علوم ورزشی مرکز آموزش عالی پلدختر به اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال دانشجویان پسر

محمد احمدی، دانشجوی مقطع کارشناسی رشته‌ی تحصیلی علوم ورزشی مرکز آموزش عالی پلدختر به اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال دانشجویان پسر دعوت شد.

این اردوی انتخابی با دعوت از برترین استعدادهای دانشجویی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور تشکیل شده است که محمد احمدی نیز به این اردو دعوت شده است.

به گفته‌ی احسان احمدی، رئیس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان، راهیابی دانشجویان دانشگاه لرستان به تیم‌های ملی از جمله اهداف عالیه در برنامه‌ریزی‌هاست و خوشبختانه تاکنون تیم‌های مختلف ورزشی دانشجویان پسر و دختر دانشگاه لرستان، توانسته‌اند موفقیت‌های گوناگونی در مسابقات معتبر دانشجویی کشور کسب کنند.

احمدی، دعوت از دانشجوی مرکز آموزش عالی پلدختر به اردوی منتخب تیم ملی فوتبال دانشجویان را یک موفقیت مهم ورزشی دانشجویی عنوان کرد و این موفقیت را به دانشگاهیان دانشگاه لرستان تبریک گفت.

گفتنی است در سطح شهرستان‌های استان، مراکز آموزش عالی پلدختر، کوهدشت، الشتر و نورآباد، از جمله مراکز آموزش عالی وابسته به دانشگاه لرستان هستند.

۱۴۰۰/۰۷/۲۲ - ۰۰:۰۰