برگزاري مراسم بزرگداشت روز دانشجو به صورت مجازي

روز دانشجو گرامی باد

روز سه شنبه مورخ ۱۶ آذرماه ۱۴۰۰  به مناسبت پاسداشت روز دانشجو، مراسمی تحت همین عنوان به صورت مجازی در مرکز آموزش عالی پلدختر (دانشگاه دولتی) برگزار شد.

این مراسم در ساعت ۱۰ صبح با تلاوت آیاتی از قران مجید با قرائت آقای باقری آغاز شد.

در ادامه، دکتر میرهاشمی ضمن تبریک روز دانشجو، ابراز داشتند که دانشجویان مهمترین عنصر پویایی و نشاط علمی و فرهنگی در  دانشگاه و حتی جامعه هستند که اگر حضور دانشجو در سطح دانشگاه و جامعه تقلیل پیدا کند، مسلما، نشاط و پویایی از دانشگاه و جامعه، رخت خواهد بست.

در ادامه این مراسم، آقایان علی چراغی نیا کارشناس امور فرهنگی و فناوری، ابراهیمی مسئول حراست، نوروزی کارشناس امور دانشجویی، باقری، کارشناس مالی - اداری، سرکار خانم کریمی، مسئول آموزش و خانم بخشیوند، کارشناس امور فارغ تحصیلان، نیز ضمن تبریک این روز به دانشجوهای عزیز، ابراز امیدواری کردند که در ترم آینده شاهد حضور دانشجویان در محیط دانشگاه باشند.

همچنین در ذیل این مراسم، از دانشجویان برتر در عرصه های علمی و فرهنگی  تجلیل به عمل آمد و به ایشان لوح تقدیر، تقدیم شد.

در اخر ضمن تشکر از اعضای شورای صنفی دانشجویان، به ایشان نیز لوح سپاس از زحمات تقدیم شد.

اسامی دانشجویان برتر علمي:

اسامی برندگان مسابقات فرهنگي:

احسان قدمپور رضا رومياني کار رضا سالاروند

اعضاي شوراي صنفي:

اميررضا قرباني ايمان يادگاري حميدرضا زورمند علي بهمئي علي گراوند محمد زماني شورآبي مرتضي رجب پور پوريا عمو نجف آبادي

۱۴۰۰/۰۹/۱۶ - ۰۰:۰۰