جلسه گراميداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه به مناسبت سالگرد شهادت دکتر مفتح

روز شنبه مورخ 27 آذر ماه 1400 ساعت 10 صبح به مناسبت سالگرد شهادت دکتر مفتح و فرارسیدن روز وحدت حوزه و دانشگاه، جلسه گرامیداشت این روز با حضور امام جمعه محترم شهرستان پلدختر، روحانیون، اساتید حوزه برادران و خواهران، روئسا، کارکنان و اساتید دانشگاهها در دفتر امام جمعه برگزار شد.

این جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد سپس امام جمعه محترم شهرستان نکاتی را در مورد ایجاد وحدت بهتر حوزه و دانشگاه و همچنین برخی از مسائل و مشکلات شهرستان بیان نمودند و در ادامه روئسای دانشگاهها به بیان دیدگاههای خود در این مورد پرداختند. دکتر میرهاشمی در این جلسه از برگزاری جلسات بیشتر برای ایجاد وحدت بهتر بین حوزه و دانشگاه استقبال کردند و مشکلات مرکز آموزش عالی پلدختر در زمینه نبود ساختمان مستقل و خوابگاههای دانشجویی مناسب را تشریح نمودند.

۱۴۰۰/۰۹/۲۸ - ۰۰:۰۰