قهرمانی نوید شیخ بابایی دانشجوی مرکز آموزش عالی پلدختر در رقابت‌های دانشجویی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور

۱۴۰۱/۰۳/۱۶

تیم کاراته دانشجویان پسر دانشگاه لرستان در رقابت‌های دانشجویی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور که به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد، توانست عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را کسب کند.

تیم‌های دانشگاه کردستان و دانشگاه پیام‌نور کرمانشاه نیز رتبه‌های دوم و سوم این رقابت‌ها را از آن خود کردند.

تیم کاراته دانشجویان پسر دانشگاه لرستان، در این رقابت‌ها موفق شد ۴ مدال طلا و یک مدال نقره را کسب کند. در این مسابقات علی‌رضا غیب‌اله‌وند در وزن منفی ۶۰ کیلوگرم، نوید شیخ‌بابایی در وزن منفی ۶۷ کیلوگرم، محمد صفربیرانوند در وزن منفی ۸۴ کیلوگرم و عارف طولابی در وزن مثبت ۸۴ کیلوگرم مقام اول و سینا رحیمی در وزن منفی ۷۵ کیلوگرم مقام دوم را کسب کردند.

تیم کاراته دانشجویان پسر دانشگاه لرستان با سرمربی‌گری رضا رستاخیز و سرپرستی علی زارع با پیروزی در رقابت‌های منطقه‌ای مجوز حضور در المپیاد ملی دانشجویان کشور را به‌دست آورد.

۱۴۰۱/۰۳/۱۶ - ۰۹:۳۱