پایان رقابت‌های المپیاد دانشجویان دانشگاه لرستان با قهرمانی تیم فوتسال مرکز آموزش عالی پلدختر

۱۴۰۱/۰۹/۰۷

عصر روز دوشنبه، 7 آذر ماه 1401، با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر محمد علیزاده، معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، دکتر سیدحسام‌الدین حجازی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر محسن اقبالی، رئیس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان و جمعی از دانشجویان و یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه لرستان، مسابقه فینال بین تیم فوتسال مرکز آموزش عالی پلدختر با تیم فوتسال اتحاد برگزار شد و المپیاد دانشجویی درون‌دانشگاهی دانشگاه لرستان، پایان یافت.

در این رقابت، تیم فوتسال دانشجویی مرکز آموزش عالی پلدختر موفق شد تیم فوتسال دانشجویی اتحاد را شکست بدهد و به مقام نخست رقابت‌های فوتسال دانشجویی المپیاد ورزشی دانشگاه لرستان، برسد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در جمع دانشجویان تیم‌های شرکت‌کننده گفت: «هزینه‌کردن در ورزش و تربیت‌بدنی، سرمایه‌گذاری برای نشاط و سلامت جامعه به‌ویژه نسل جوان است».

دکتر محسن اقبالی رئیس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان در سخنانی گفت: «المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه لرستان در رشته‌های مختلف همچون فوتسال، والیبال، دارت، طناب‌زنی و سایر رشته‌ها برای دانشجویان پسر و دختر دانشگاه لرستان برگزار شد.»

وی اظهار داشت: «در اینجا نیاز است از حمایت‌های ویژه جناب دکتر نظری، رئیس محترم دانشگاه لرستان، جناب آقای دکتر حجازی، معاون محترم دانشجویی دانشگاه و جناب آقای دکتر علیزاده، معاون پشتیانی و توسعه دانشگاه، نهایت سپاس را داشته باشم».

اسامی تیم فوتسال مرکز آموزش عالی پلدختر

1. احمدرضا یزدان دوست