دیدار امام جمعه محترم، فرمانده سپاه، رییس بنیاد شهید و روئسای دانشگاه های شهرستان پلدختر با خانواده دانشجوی شهید گلشن

۱۴۰۱/۱۰/۱۲

روز دوشنبه مورخ 12 دی ماه 1401 حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا موسوی امام جمعه، سرهنگ کریمی فرمانده سپاه، آقای شکارچی رییس بنیاد شهید، و روئسای دانشگاه های شهرستان پلدختر ذیل کمیته دانشگاهیان و علمی پژوهشی یادواره 336 شهید شهرستان پلدختر با خانواده دانشجوی شهید گلشن دیدار کردند.

در این دیدار ابتدا امام جمعه شهرستان ضمن قدردانی از خانواده محترم شهید گلشن، رشادت‌ها و جانفشانی‌های شهدای دانشجو را در عرصه علم و دفاع از میهن در جنگ تحمیلی برشمردند.

در ادامه دکتر میرهاشمی نیز با استناد به اینکه شهدای دانشجو برگ زرین دانشگاهیان در دفاع مقدس هستند، بیان کردند که دانشگاهیان با تقدیم 4000 شهید دانشجو به انقلاب اسلامی نشان دادند که در سنگر علم و دفاع از ایران اسلامی همواره آماده جانفشانی و ایثار هستند.

۱۴۰۱/۱۰/۱۲ - ۱۴:۳۵