شرکت در نشست تبیینی و تحلیلی انتخابات و سواد رسانه ای

۱۴۰۳/۰۴/۰۳

صبح روز جمعه مورخ 1 تیر ماه 1403 دکتر حمید میرهاشمی رئیس مرکز آموزش عالی پلدختر و آقایان علی چراغی‌نیا و مبین ابراهیمی از کارکنان این مرکز دانشگاهی در نشست تبیینی و تحلیلی انتخابات و سواد رسانه‌ای که به همت بسیج دانشجویی شهرستان در مدرسه شاهد پلدختر برگزار شده بود، شرکت کردند.

در این نشست حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا موسوی امام جمعه، دکتر احسان علی‌پوری فرماندار، سرهنگ زارع جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، دکتر شفیعی مدیر آموزش و پرورش، جامعه دانشگاهیان و مسئولین بسیج دانشجویی و دکتر حقی رئیس دانشگاه فرهنگیان استان لرستان حضور داشتند.

دکتر احسان علی‌پوری فرماندار شهرستان پلدختر و دکتر حقی رئیس دانشگاه فرهنگیان استان لرستان در این نشست بیان کردند که هر شش نفر کاندید مورد تایید شورای نگهبان برای ما محترم هستند و از همه مردم ایران اسلامی خواستند که با حضور پرشور خود در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری یک حماسه دیگر خلق کنند.

۱۴۰۳/۰۴/۰۳ - ۱۱:۳۰