برنامه درسی نیم سال اول 1402-1401

۱۴۰۱/۰۷/۱۰

قابل توجه دانشجویان مرکز آموزش عالی پلدختر

(نکات مهم آموزشی درخصوص انتخاب واحد نیمسال اول سالتحصیلی 1402/1401)

*انتخاب واحد نیمسال مذکور از روز یکشنبه مورخ 13/6/1401 لغایت روز جمعه مورخ 18/6/1401 امکان پذیر می باشد.

*رعایت پیش نیاز و همنیاز نمودن دروس برای دانشجویان الزامی می باشد و دانشجو تنها یکبار در طول تحصیل مجاز به هم نیاز نمودن دروس می باشد و این امر مستلزم تعهد و درخواست کتبی و ارائه به واحد آموزش مرکز می باشد،در غیر اینصورت دانشجو قطعا با مشکلات آموزشی مواجه خواهد شد.

*دانشجو نباید بیش از یک درس (معادل 2واحد درسی) در یک نیمسال از دروس معارف اسلامی شامل(اندیشه1-اندیشه2-تفسیر موضوعی قرآن-آئین زندگی-تاریخ تحلیلی-انقلاب اسلامی) را اخذ نماید در غیر اینصورت در زمان فارغ التحصیلی با مشکل مواجه میگردد.

*لازم به ذکر است دروسی که به حد نصاب 10 نفر نرسد امکان تشکیل کلاس وجود ندارد.

*تذکر: دانشجویان جهت هرگونه مشکلات آموزشی درخصوص انتخاب واحد الزامی است درخواست کتبی به واحد آموزش مرکز پلدختر ارائه نمایند.

دانلود فایل ضمیمه
برنامه درسی رشته های مختلف